Борщ зі ставридою

    

10 Березня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Ставрида - 200 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Цибуля ріпчаста  1 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Зелена цибуля - 3 стебла

Олія - 3 ст. ложки

Сметана - 2 ст. ложки

Directions

1Ставриду обробити, вичистити та вимити. З голови, кісток і хвостової частині зварити рибний бульйон до стану клейкості, потім процідити.

2Овочі вимити й очистити, натерти на тертці, пасерувати в олії з нарізаною цибулею з додаванням томатної пасти.

3У проціджений рибний бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і варити 10 хвилин.

4Потім додати пасеровані овочі та варити ще 10‑15 хвилин до готовності.

5Окремо варити філе риби 10 хвилин, бульйон з-під нього підлити в борщ і дати закипіти.

6З борщем подати відварну рибу, посипану нарізаною зеленню.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00