Брюссельська капуста з шинкою сніданки, страви з м'яса низькокалорійне, швидко 16 Березня, 2018 Быстрый завтрак (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Капуста брюссельська - 500 г Олія - 1 ст. ложка Шинка - 100 г Часник - 1 зубчик Зелень петрушки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Капусту варити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Відкинути на друшляк. Розрізати кожен качанчик навпіл. 2Шинку дрібно нарізати й обсмажити на олії. 3Додати капусту і дрібно рубаний часник. Посолити, поперчити, перемішати і готувати на слабкому вогні ще 3 хвилини. 4Подавати страву гарячою, посипавши дрібно рубаною зеленню. 00:00