Яблука печені (з сиром (творогом) і журавлиною)

    

17 Березня, 2018

Сад огород цветник 2017 №6 (171) июль-август

Ingredients

Яблука кисло-солодкі - 8 шт.

Сир (творог) - 150 г

Журавлина - 50 г

Яйця - 1 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Сироп ягідний (ожина або малина)

Directions

1Яблука промити, видалити серцевину, не прорізаючи наскрізь.

2Сир (творог) змішати з яйцем і цукром.

3Яблука начинити сирною сумішшю, в кожне покласти по 2-3 ягоди журавлини.

4Викласти яблука в вогнестійке блюдо, підлити трохи води та випікати в духовці при 160‑180°С до готовності.

5Перед подачею полити ягідним сиропом.

00:00