227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 1 hr 55 mins
Ingredients
Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Масло вершкове - 20 г
Молоко - 220 мл
Вода - 80 мл
Directions
1На дно ємності покласти дріжджі, далі рівномірно висипати пшеничне борошно. У різних місцях зробити поглиблення і всипати туди сіль, цукор. Поверх викласти нарізані тонкі шари вершкового масла.
2У мірній склянці змішати молоко і теплу воду (загальний об'єм рідини 300 мл).
3Ємність поставити у хлібопічку та виставити програму «Bake Rapid» (Швидка випічка), скоринка світла, час приготування 1 година 55 хвилин. Включити хлібопічку.