Форель фарширована
Форель фарширована

Форель, фарширована аличею

    

20 Березня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 500 г

Вино сухе біле  - 0,5 склянки

Алича - 100 г

Зелена цибуля - кілька стебел

Перець чорний мелений

Directions

1Аличу та зелену цибулю вимити, нарізати, змішати, посолити та поперчити (якщо алича суха, її попередньо замочити).

2Форель вимити, очистити, видалити зябра, з отвору вичистити нутрощі, промити. Через цей самий отвір нафарширувати рибу сумішшю з аличі та зеленої цибулі.

3Тушку риби згорнути та зв'язати, укласти в каструлю з водою, варити близько 20 хвилин на невеликому вогні. У процесі варіння у воду додати біле сухе вино.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00