Хліб пшеничний з маком

    ,

24 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Молоко - 250 мл

Олія - 2 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Молоко сухе - 1,5 ст. ложки

Дріжджі - 1,5 ч. ложки

Борошно пшеничне - 475 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Мак - 100 г

Мед - 4 ст. ложки

Молоко - за потребою

Directions

1НАЧИНКА: Зварити разом всі компоненти, дати охолонути.

2Покласти все компоненти в ємність за інструкцією.

3Вибрати режим «Тісто», натиснути на «Пуск» («Старт»).

4Після закінчення програми тісто дістати, розділити на 4 частини, розкачати. На кожен пласт рівномірно викласти начинку, скрутити в рулети, викласти в ємність.

5Вибрати програму «Випічка» та запустити хлібопічку.

00:00