227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs
Yields: 750 г
Ingredients
Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Олія - 2 великі мірні ложки
Молоко сухе - 2 великі мірні ложки
Вода - 280 мл
Directions
1Викласти компоненти в ємність хлібопічки в наступному порядку: олію вилити на дно ємності, додати теплу воду, потім - борошно, сіль, цукор, сухе молоко розсипати по різним сторонам, в центрі в поглиблення покласти дріжджі.
2Включити програму «Основний», корочка середня, час приготування 3 години. Протягом замісу перевірити стан тіста, і якщо воно липне до рук, досипати ще борошна.