Булка «Молочник»

    ,

25 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 750 г

Ingredients

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія - 2 великі мірні ложки

Молоко сухе - 2 великі мірні ложки

Вода - 280 мл

Directions

1Викласти компоненти в ємність хлібопічки в наступному порядку: олію вилити на дно ємності, додати теплу воду, потім - борошно, сіль, цукор, сухе молоко розсипати по різним сторонам, в центрі в поглиблення покласти дріжджі.

2Включити програму «Основний», корочка середня, час приготування 3 години. Протягом замісу перевірити стан тіста, і якщо воно липне до рук, досипати ще борошна.

Для хлібопічки Rolsen RBM-1320

00:00