Хліб пшеничний на сметані

    ,

25 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 750 г

Ingredients

ДЛЯ ОПАРИ:

Вода - 225 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г

Дріжджі сухі - 3 г

Цукор - 1 ложка

ДЛЯ ТІСТА:

Сметана 20% - 100 г

Олія - 15 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 350 г

Сіль - 8 г

Насіння соняшнику - 50 г

Directions

1ОПАРА: Воду нагріти до 40°С, вилити в ємність хлібопічки. Туди ж покласти решту інгредієнтів. включити режим «Заміс» (будь-яка з програм) на 3 хвилини.

2Потім хлібопічку відключити та залишити опару на 20 хвилин.

3Далі до опари додати всі інгредієнти для тіста.

4Включити програму «Французький хліб», корочка середня, час приготування 3 години 20 хвилин.

5Насіння всипати по сигналу хлібопічки.

Для хлібопічки Scarlett-400

00:00