227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 20 mins
Yields: 750 г
Ingredients
ДЛЯ ОПАРИ:
Вода - 225 г
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г
Дріжджі сухі - 3 г
Цукор - 1 ложка
ДЛЯ ТІСТА:
Сметана 20% - 100 г
Олія - 15 г
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 350 г
Сіль - 8 г
Насіння соняшнику - 50 г
Directions
1ОПАРА: Воду нагріти до 40°С, вилити в ємність хлібопічки. Туди ж покласти решту інгредієнтів. включити режим «Заміс» (будь-яка з програм) на 3 хвилини.
2Потім хлібопічку відключити та залишити опару на 20 хвилин.
3Далі до опари додати всі інгредієнти для тіста.
4Включити програму «Французький хліб», корочка середня, час приготування 3 години 20 хвилин.