Курча з баклажанами по-вірменськи

    , ,

27 Березня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курча - 1 тушка

Бульйон овочевий - 150 мл

Баклажани - 5 шт.

Цибуля - 2-3 шт.

Часник - 2-3 зубчики

Кінза - 1 пучок зелені

Базилік - 1 пучок зелені

М'ята - 2-3 гілочки

Перець

Сіль

Directions

1Тушку курчати промити, нарізати порційними шматками, натерти перцем і сіллю.

2Цибулю очистити, нарізати кільцями. Баклажани очистити, нарізати кружальцями.

3У форму для запікання викласти половину баклажанів, на них - шматки курки та цибулю, зверху - залишки баклажанів. Додати воду та поставити на 40 хвилин в попередньо розігріту духовку.

4Зелень кінзи, базиліку та м'яти вимити, дрібно нарізати. Часник очистити, вимити, подрібнити.

5Готове курча та баклажани розкласти по тарілках, посипати зеленню і часником.

00:00