Булки «Повітряні» випічка, хліб здорове харчування, хлібопічка 27 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 20 mins Yields: 2 булки по 450 г Ingredients Вода тепла - 0,75 склянки Сіль - 0,5 маленької мірної ложки Цукор - 1 велика мірна ложка Олія оливкова або рослинна - 1,5 великі мірні ложки Борошно - 2 склянки Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка Directions 1У ємність хлібопічки викласти відповідно до інструкції всі компоненти. 2Встановити програму «Основна», час приготування 3 години 20 хвилин. 3Після замісу тісто вийняти, розділити навпіл, сформувати з кожної частини булку і знову покласти в ємність.Для хлібопічки Binatone BM-2169 00:00