Крокети з тріски

  

13 Жовтня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Тріска - 120 г вареної м'якоті

Картопля - 120 г

Яйця - 1/2 шт.

Масло вершкове - 10 г

Сухарі панірувальні - 40 г

Кетчуп - 50 г

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру - 100 г

Листя зеленого салату

Directions

1Картоплю відварити і протерти гарячою.

2М'якоть відвареної тріски пропустити через м'ясорубку, змішати з протертою картоплею, додати яйця, розтоплене вершкове масло, сіль, перець і сформувати крокети у вигляді кульок.

3Запанірувати крокети в сухарях і обсмажити в рослинній олії.

4Готові крокети укласти на листя салату. Окремо в соуснику подати кетчуп.

00:00