Хліб пшеничний

    ,

30 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs 5 mins

Ingredients

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка / пакетик 7 г

Борошно пшеничне - 400 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія - 1 велика мірна ложка

Вода - 260 мл

Directions

1Спочатку всипати сухі дріжджі, зверху - пшеничне борошно, потім сіль і рівномірно посипати цукром, залити водою, потім олія (вона має розташуватися верхнім шаром, не змішуючись на цьому етапі з борошном та дріжджами).

2Встановити всі параметри та режими, запустити програму «Основний хліб», розмір «М», корочка темна, час приготування 4 години 5 хвилин.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00