Салат рисовий з м’ясом

  

13 Жовтня, 2016

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 100 г

Курка відварна - 200 г м'якоті

Перець солодкий червоний - 2 шт.

Селера - корінь

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Горошок зелений консервований - 50 г

Майонез - 4 ст. ложки

Сіль

Directions

1Яйця круто відварити.

2Цибулю дрібно порубати і обсмажити на олії, помішуючи, після чого всипати промитий рис, налити гарячу воду, щоб вона покрила рис на 1-2 см, посолити і варити до готовності рису.

3До охолодженого рису додати дрібно нарізані м'якоть птиці і яйця, очищений і нарізаний соломкою перець, тертий очищений корінь селери. Все заправити майонезом, посолити і перемішати.

4Перед подачею викласти в салатник, оформити зеленим горошком.

00:00