Хліб пшенично-житній з цибулевою добавкою

    ,

1 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне - 280 г

Борошно житнє - 100 г

Вода - 250 мл

Пиво - 30 мл

Олія - 1 велика мірна ложка

Цукор - 2 великі мірні ложки

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Суха цибуля або часник - 2 кубика

Directions

1Налити в ємність воду, олію, далі - борошно, цукор, сухі дріжджі. Розім'яти цибулеві кубики (можна використовувати нарізану суху цибулю), насипати зверху.

2Виставити програму «Традиційний хліб», час приготування 3 години 40 хвилин, натиснути кнопку пуску.

3Через 15 хвилин після початку замісу додати пиво.

4Після закінчення готування залишити в хлібопічці на 1 годину.

Для хлібопічки Kenwood BM 450

00:00