Млинці зі сливами або вишнями

  

14 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

ТІСТО:

Борошно - 2,5 склянки

Яйця - 4-5 шт.

Масло вершкове - 200 г

Молоко - 3-4 склянки

Цукор — 0,5 склянки

НАЧИНКА:

Сливи або вишня — 0,5 кг

Цукор - 0,5 склянки

Directions

1Жовтки розтерти з цукром, влити потроху молоко, додати сіль, розтоплене масло, всипати борошно, розмішати, щоб не було грудок, і ввести збиті в піну білки.

2Випікати млинці на гарячих, змащених маслом сковородах. Коли млинець підрум'яниться, перевернути його і через кілька секунд зняти.

3Фрукти промити, очистити від кісточок, посипати цукром, дати постояти близько півгодини і відцідити сік.

4Млинці начинити, обсмажити, посипати цукровою пудрою і полити відцідженим соком.

00:00