Форель фарширована
Форель фарширована

Форель зі сметаною

    

2 Квітня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 1 кг

Борошно - 2 ст. ложки

Сухарі мелені - 2 ст. ложки

Олія - 5 ст. ложок

Кріп - 3 ст. ложки нарізаної зелені

Селера - 1/3 склянки нарізаного стебла

Сметана - 1 склянка

Directions

1Форель вимити, очистити, відрізати голову, очистити від нутрощів і кісток.

2Нарізати зелень, нафарширувати рибу.

3Потім форель обваляти в борошні й укласти в розігріту олію, зверху залити сметаною, тушкувати 10‑15 хвилин на маленькому вогні.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00