Бантики з маком десерти, макаронні вироби, сніданки 3 Квітня, 2018 Быстрый завтрак (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Макаронні вироби «бантики» - 150 г Родзинки без кісточок - 3 ст. ложки Лікер апельсиновий - 2 ст. ложки Мак - 2 ст. ложки Масло вершкове - 100 г Цукор - 2 ст. ложки Апельсин - 2 ст. ложки тертої цедри Кориця мелена - 0,5 ч. ложки Цукрова пудра - 1 ст. ложка Directions 1Бантики зварити у великій кількості підсоленої води, відкинути на друшляк і дати стекти воді. 2Родзинки промити, обсушити та замочити у лікері на 20 хвилин. 3Мак змішати з цукром, цедрою і корицею. 4Масло розігріти, додати макову-цукрову суміш і бантики, перемішати, покласти родзинки, влити лікер, що залишився від замочування, і прогріти. 5Подавати страву гарячою або холодним, посипавши цукровою пудрою. 00:00