227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 30 mins
Yields: 800 г
Ingredients
Вода - 420 мл
Олія рафінована - 1 велика мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 1/3 склянки
Борошно вівсяне - 0,5 склянки
Борошно гречане - 0,5 склянки
Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки
Яйця - 1 шт. для змащування верху
Оцет яблучний - 1 велика мірна ложка (за бажання, відповідно зменшити воду)
Сік лимона (за бажання, відповідно зменшити воду)
Кунжут - 1‑2 ст. ложки
Directions
1Скласти продукти в ємність за інструкцією до хлібопічки. При замісі тісто має бути м'яке та пластичне (за необхідності додати воду або борошно; при тугому тісті хліб не підніметься, при рідкому - провалиться).
2За 1 хвилину до кінця замісу засипати кунжут.
3Виставити програму «Російський кухар», час приготування 3 години 30 хвилин, включити хлібопічку.