Хліб пшенично-вівсяно-гречаний

    ,

5 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 800 г

Ingredients

Вода - 420 мл

Олія рафінована - 1 велика мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 1/3 склянки

Борошно вівсяне - 0,5 склянки

Борошно гречане - 0,5 склянки

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Яйця - 1 шт. для змащування верху

Оцет яблучний - 1 велика мірна ложка (за бажання, відповідно зменшити воду)

Сік лимона (за бажання, відповідно зменшити воду)

Кунжут - 1‑2 ст. ложки

Directions

1Скласти продукти в ємність за інструкцією до хлібопічки. При замісі тісто має бути м'яке та пластичне (за необхідності додати воду або борошно; при тугому тісті хліб не підніметься, при рідкому - провалиться).

2За 1 хвилину до кінця замісу засипати кунжут.

3Виставити програму «Російський кухар», час приготування 3 години 30 хвилин, включити хлібопічку.

Для хлібопічки LG HB-1051

00:00