Часник маринований від застуди консервація лікувальне харчування 7 Квітня, 2018 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит) Yields: банка 1 л Ingredients Часник Перець гіркий духмяний - 5 горошин Гвоздика - 4 бутони Кориця - трохи ДЛЯ МАРИНАДУ: Сіль - 20‑30 г Вода - ~ 850 мл Оцет - 150 мл Directions 1Замочити часник в теплій воді на 2 години, видалити покривні лусочки, ретельно вимити в холодній воді. 2МАРИНАД: Сіль розчинити в 1 склянці води, з'єднати з оцтом і додати води до 1 л. 3Укласти чисті зубки часнику в літрову банку, покласти гіркий духмяний перець, гвоздику, трохи кориці та залити маринадом. 4Закрити капроновою кришкою і зберігати в прохолодному місці.Дієта при застуді та грипі 00:00