Оладки з сиром / литовським сиром млинці, оладки, сирники 14 Жовтня, 2016 Блины, блинчики, оладьи Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Сир литовський - 200 г / 250 г Борошно - 300 г / 2‑2,5 склянки Молоко - 1 склянка / 1‑1,5 склянки Яйця - 1 шт. / 2 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Сіль Олія або маргарин вершковий - 100 г для смаження Directions 1Жовтки розтерти з сіллю і, розмішуючи, додати молоко та борошно. У добре збите тісто обережно ввести збиті білки. Тісто повинно мати густоту сметани. 2Сир нарізати тонкими квадратними шматочками. 3У розігріту олію класти по ложці тіста, зверху - по шматочку сиру. Обсмажити оладки з обох боків. 4При подачі полити оладки розтопленим маслом. 00:00