Бульйон прозорий з курки (індички)

    

7 Квітня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курка або індичка - 350 г

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цибуля - 1 шт.

Вода - 2,5 л

ДЛЯ ВІДТЯЖКИ З МОРКВИ ТА ЯЄЦЬ:

Бульйон - 1 л

Морква - 2 шт.

Яйця - 1,5 шт.

ДЛЯ ВІДТЯЖКИ З КІСТОК ПТИЦІ:

Бульйон - 1 л

Кістки птиці - 200 г

Вода - 300 г

Яйця - 2 білки

Сіль

Directions

1Зварити бульйон на слабкому вогні, видаляючи піну та жир.

2За 40‑60 хвилин до готовності в бульйон додати підпечені овочі.

ОСВІТЛЕННЯ:

1ВІДТЯЖКА З МОРКВИ ТА ЯЄЦЬ: Очищену моркву натерти на тертці та додати збиті білки яйця, суміш ретельно перемішати.

2ВІДТЯЖКА З КІСТОК ПТИЦІ: Кістки подрібнити, залити водою, додати сіль і витримати на холоді. Потім додати злегка збитий білок і перемішати.

3Приготований бульйон охолодити до 50‑70°C (приблизно 15 хвилин), ввести підготовлену відтяжку, перемішати і довести бульйон до кипіння. Після закипання з поверхні бульйону зняти жир і піну та варити бульйон при слабкому кипінні 30 хвилин.

4Потім бульйон настоювати 30 хвилин, зняти з поверхні жир і процідити. При введенні відтяжки бульйон не тільки освітлюється, а й збагачується розчинними екстрактивними речовинами.

Дієта при застуді та грипі

00:00