Шніцель вегетаріанський з печеного перцю овочеві страви вегетаріанське, духовка, низькокалорійне 7 Квітня, 2018 Вегетарианский стол (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Перець солодкий - 1 кг Бринза - 300 г Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 5 ст. ложок Борошно або сухарики мелені - 4 ст. ложки Петрушка - 6 ст. ложок рубаної зелені Листя зеленого салату Сіль Directions 1Перець спекти, очистити від шкірки та насіння, дрібно нарізати і посолити. 2Бринзу подрібнити і змішати з яйцями та зеленню петрушки. 3З'єднати суміш з бринзи з нарізаним перцем і добре перемішати. 4Сформувати круглі та злегка приплюснуті коржі, обваляти їх у борошні або мелених сухарях, обсмажити на маслі до золотисто-коричневої скоринки. 5При подачі викласти на листя салату. 00:00