250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Ingredients
Бульйон прозорий - 2‑2,5 л
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Ріпа - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь
Щавель - 50 г
Зелений горошок або квасоля - 50 г стручків
Масло - 1 ст. ложка
Рис - 3 ст. ложки
Directions
1Очищене коріння нарізати кубиками, покласти в каструлю, злегка підсмажити в олії, залити 2 склянками бульйону і варити під кришкою на слабкому вогні 5‑10 хвилин.
2Потім покласти в каструлю нарізані стручки горошку або квасолі та варити ще 10 хвилин.
3Після цього додати нарізаний щавель і дати прокипіти 2‑3 хвилини.
4Окремо в каструлі відварити рис.
5При подачі до столу покласти в тарілку зварений рис і овочі, залити бульйоном і посипати зеленню петрушки.