Рибне філе зі спеціями

    

15 Жовтня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Риба (форель або судак) - 600 г філе

Яйця - 1 шт.

Помідори - 3-4 шт.

Цибуля зелена - 2 ст. ложки рубаної + 8-12 пір'їв

Суміш мелених анісу, перцю, фенхелю, гвоздики та кориці - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки

Перець солодкий червоний - 1-2 шт.

Сіль

Олія для фритюру

Directions

1Борошно змішати зі спеціями та просіяти на плоску тарілку.

2Рибне філе запанірувати спочатку в борошняної суміші, потім в злегка збитому яйці та сухарях та обсмажити в розігрітій до 160-180°C олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

3Окремо на вершковому маслі обсмажити нарізані кубиками помідори та рубану зелену цибулю 1-2 хвилини, потім влити соєвий соус і тушкувати ще 1 хвилину.

4Перед подачею укласти рибне філе на підігріту тарілку, на нього викласти обсмажені овочі. Оформити кільцями червоного перцю та пір'ям зеленої цибулі.

00:00