Капкейки «Павутинка»
декорування, солодка випічка духовка
17 Квітня, 2018
Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)
Ingredients
Борошно - 180 г
Масло вершкове - 100 г
Цукор - 1 склянка
Яйця - 4 шт.
Цукор ванільний - 1 ч. ложка
Какао-порошок - 90 г
Розпушувач - 2 ч. ложки
Сіль
Молоко - 0,75 склянки
Глазур кондитерська чорна для письма - 1 тюбик
ДЛЯ КРЕМУ:
Масло вершкове - 200 г
Ванілін - 1 пакетик
Цукрова пудра - 2 склянки
Молоко - 2 ст. ложки
Лікер «Бейліз» - 1 ч. ложка
Directions
1Вершкове масло розтерти з цукром і ванільним цукром до пишної білої маси. Вбити по одному яйця і ретельно вимішати ще раз. Просіяне борошно змішати з сіллю, какао та розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш сухі інгредієнти і молоко.
2У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом на 3/4.
3Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці близько 25‑30 хвилин. Остудити.
4КРЕМ: М'яке масло розтерти з ваніліном, додаючи цукрову пудру, збити. Додати молоко, лікер і знову збити. Додати частинами цукрову пудру, продовжуючи збивати.
5Полити капкейки білим кремом.
6Починаючи від центру, зробити кілька кіл з відступом у 1 см. Зубочисткою намалювати 6‑8 прямих ліній від центру до краю - вийде візерунок-павутинка.