Закуски для вечеринки / Необычные торты (Семь поварят)
Cook: 35 mins
Yields: 10-12 порцій
Ingredients
Хліб пшеничний круглий - 1 булка
Масло вершкове - 2 ст. ложки
ДЛЯ МУСУ:
Шинка - 400 г
Майонез - 6 ст. ложок
Бульйон м'ясний - 1 склянка
Желатин - 10 г
Соус хрін (з оцтом готовий) - 150 г
Перець червоний мелений
ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:
Майонез
Кетчуп
Яйця - 1 шт.
Каперси
Овочі (перець солодкий, огірок, помідор тощо)
Зелень
Directions
1Желатин замочити в холодній кип'яченій воді, потім з'єднати з теплим бульйоном, довести до кипіння.
2100 г шинки нарізати скибочками, залишки пропустіть через м'ясорубку, додати майонез, перець і м'ясне желе (2 ст. ложки залишити для оформлення), збити.
3Хліб без скоринки розрізати на 2 пласти. Змастити один пласт маслом, розкласти скибочки шинки, покрити їх соусом і покласти зверху другий пласт хліба. Обернути торт смужкою пергаменту, щоб його краї виступали над поверхнею, і заповнити шинковим мусом. Охолодити.
4Оформити торт майонезом і кетчупом або вареним яйцем, каперсами, овочами і зеленню. Залити желе й охолодити.