Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб житньо-пшеничний на воді

    ,

19 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки або пакетик 11 г на 500 г борошна для важкого житнього тіста

Борошно житнє - 390 г

Борошно пшеничне - 150 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1,5 маленькі мірні ложки

Олія - 1 велика мірна ложка

Вода - 400 мл

Directions

1На дно ємності хлібопічки насипати сухі дріжджі, потім всипати житнє борошно, пшеничне борошно, сіль, цукор, налити воду, олію.

2Запустити програму «Житній хліб», час приготування 3 години 30 хвилин.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00