Ватрушки солодкі солодка випічка духовка 20 Квітня, 2018 17 рецептів Юлії Висоцької. Страви з молочних продуктів (Домашня колекція СТБ) Prep: 1 hr 10 mins Cook: 20 mins Ingredients Борошно - 1 склянка Масло - 125 г Цукор - 75 г Сіль Яйця - 1 шт. ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир (творог) - 300 г Яйця - 1 шт. Родзинки Коньяк Сіль Цукор - 2 ст. ложки Directions 1Родзинки замочити на півгодини в коньяку. 2У сир (творог) додати яйце, цукор, сіль, добре перемішати, додати родзинки. 3Борошно змішати з маслом і цукром, додати сіль і яйце. Готове тісто покласти в холодильник на 1 годину. 4Після охолодження тісто розкачати та вирізати кружальця. В середину покласти начинку та зробити ватрушки. 5Випікати в розігрітій духовці 20 хвилин. 00:00