солодкі ватрушки
солодкі ватрушки

Ватрушки солодкі

    

20 Квітня, 2018

17 рецептів Юлії Висоцької. Страви з молочних продуктів (Домашня колекція СТБ)

  • Prep: 1 hr 10 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Борошно - 1 склянка

Масло - 125 г

Цукор - 75 г

Сіль

Яйця - 1 шт.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 300 г

Яйця - 1 шт.

Родзинки

Коньяк

Сіль

Цукор - 2 ст. ложки

Directions

1Родзинки замочити на півгодини в коньяку.

2У сир (творог) додати яйце, цукор, сіль, добре перемішати, додати родзинки.

3Борошно змішати з маслом і цукром, додати сіль і яйце. Готове тісто покласти в холодильник на 1 годину.

4Після охолодження тісто розкачати та вирізати кружальця. В середину покласти начинку та зробити ватрушки.

5Випікати в розігрітій духовці 20 хвилин.

00:00