227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 6 hrs
Yields: 620 г
Ingredients
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г
Борошно житнє обдирне - 50 г
Дріжджі сухі або живі - 11 г / 1 маленька мірна ложка
Сироватка - 240 мл
Рідина з-під маслин - 70 мл
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Маслини без кісточок - 10‑15 шт.
Directions
1Маслини з баночки розрізати навпіл. Використовувати рідину з банки з маслинами.
2Живі дріжджі покласти в ємність хлібопічки останніми.
3Вибрати програму «Французький хліб», час приготування 6 годин і натиснути «Старт». Рекомендується стежити за балансом рідини та борошна в тісті при замісі.