227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 4 hrs
Ingredients
Дріжджі - 10 г пресованих свіжих або 1,5 маленькі мірні ложки сухих
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 385 г
Вівсяні пластівці дрібні - 115 г
Сіль - 2 маленьких мірних ложки
Цукор - 1,5 великі мірні ложки
Молоко сухе - 1,5 великі мірні ложки
Масло вершкове або олія - 3 великі мірні ложки
Вода - 310 мл
Directions
1Теплу воду вилити в ємність хлібопічки. Свіжі дріжджі зважити, розкришити і розчинити у воді. Борошно зважити, просіяти прямо в ємність хлібопічки. Вівсяні пластівці насипати зверху. По боках маси зробити поглиблення та рівномірно всипати туди сіль і цукор, сухе молоко, олію або вершкове масло.
2Виставити режим, включити програму «Основний хліб», корочка середня, час приготування 4 години.