Вино ожинове алкоголь 29 Квітня, 2018 1001 совет и секрет 2016 №235 сп Искусство виноделия Ingredients Ожина - 500 г Цукор - 1,5 склянки Мед - 0,25 склянки Вода - 3 л Directions 1Ожину розім'яти, залити 2 л води та поставити на 4 доби у прохолодне місце. 2На п'ятий день масу процідити через дрібне сито. Рідину відставити, а ожину розім'яти руками, залити 1 л води і дати постояти 6 годин. 3Потім масу знову процідити через сито, добре вичавити ягоди та викинути. 4Обидві рідини змішати, додати цукор і мед, влити в маленький бочонок, закрити його та поставити в прохолодне місце. 5Через півроку вийде чудове ароматне ожинове вино. 00:00