1М'ясо вимити й обсушити паперовим рушником. Нарізати більш-менш однаковими шматками, посолити, додати спеції та скласти в чашу мультиварки. НЕ ДОДАВАТИ АНІ ВОДИ, АНІ ОЛІЇ!
2Включити програму «Тушкування» на 4 години.
3Потім залишити на «Підігріві» ще на 4‑6 годин. Зручно ставити тушонку на ніч.
4Готову тушонку розкласти в чисті контейнери, придатні для використання в морозильній камері, та залити соком і жиром (за бажання), що виділилися з м'яса. Повністю остудити, потім заморозити.
5Можна зберігати тушонку і просто в холодильнику, тоді краще використовувати простерилізовані скляні банки.
Для домашньої тушонки не потрібно брати цілий шматок м'яса - обрізки з жилками та хрящами. Як у випадку з холодцем, чим більше сполучної тканини, тим краще результат.