Абрикоси мариновані консервація 17 Жовтня, 2016 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Абрикоси - 3,5 кг Гвоздика - 12-15 бутонів Кориця - 5 паличок ДЛЯ МАРИНАДУ: Цукор - 550 г Вода - 1,2 л Оцет 6% - 250 г Directions 1МАРИНАД: Цукор залити водою, проварити 1-2 хвилини, процідити, влити оцет. 2На дно сухих стерилізованих банок покласти прянощі, потім абрикоси (невеликі - цілком, великі - половинками), залити гарячим (70°С) маринадом. 3Банки накрити стерилізованими бляшаними кришками і пастеризувати. 4Банки закатати, перевернути догори дном і охолодити. 00:00