хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб молочний на опарі

    ,

8 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs 10 mins

Ingredients

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 550 г, в тому числі 150 г для опари

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 2 великі мірні ложки

Яйця - 1 шт.

Молоко - 270 г, в тому числі 130 мл для опари

Масло вершкове - 20 г

Олія - 2 великі мірні ложки

Directions

1ОПАРА: У ємність хлібопічки покласти дріжджі, 150 г борошна, цукор, 130 мл молока. включити програму «Пельмені» на 10 хвилин.

2ТІСТО: Завантажити в ємність опару, решту борошна та інші компоненти.

3Вибрати програму «Основний», розмір L, скоринка світла, час приготування 4 годині 10 хвилин, включити «Старт».

4Хліб після сигналу про закінчення готування остудити на решітці.

Для хлібопічки Panasonic SD-255

00:00