215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тунець - 600 г філе
Помідори черрі - 300 г
Перець чилі - 1 стручок
Огірки - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Кмин - 1 ч. ложка
Оцет винний червоний - 1 ч. ложка
Кінза нарізана - 2 ст. ложки
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Олія рослинна - 3 ст. ложки
Перець чорний мелений
Directions
1Овочі вимити, очистити, нарізати.
2САЛЬСА: В один посуд покласти нарізані помідори черрі, перець чилі, кмин, огірок, цибулю. До суміші додати червоний винний оцет, посолити, поперчити, перемішати, дати настоятися.
3У сковороді нагріти рослинну олію, в неї викласти нарізаний на шматки тунець і обсмажити з двох боків, потім зменшити вогонь і тушкувати ще кілька хвилин.
4До сальси додати коріандр і покласти зверху на рибу.