Тунець у сальсі

    

10 Травня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець - 600 г філе

Помідори черрі - 300 г

Перець чилі - 1 стручок

Огірки - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Кмин - 1 ч. ложка

Оцет винний червоний - 1 ч. ложка

Кінза нарізана - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Олія рослинна - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений

Directions

1Овочі вимити, очистити, нарізати.

2САЛЬСА: В один посуд покласти нарізані помідори черрі, перець чилі, кмин, огірок, цибулю. До суміші додати червоний винний оцет, посолити, поперчити, перемішати, дати настоятися.

3У сковороді нагріти рослинну олію, в неї викласти нарізаний на шматки тунець і обсмажити з двох боків, потім зменшити вогонь і тушкувати ще кілька хвилин.

4До сальси додати коріандр і покласти зверху на рибу.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00