тунець із грибами
тунець із грибами

Тунець з грибами у червоному маринаді

  ,   

13 Травня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника
215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець - 600 г філе

Гриби (печериці, білі гриби) - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Помідори - 3 шт.

Вино біле - 0,5 склянки

Борошно - 4 ст. ложки

Базилік - кілька листочків

Петрушка - 2 гілочки

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Directions

1Рибу очистити, вийняти нутрощі, кістки. Кістки та шкірку залити водою і варити до клейкого відвару.

2Філе риби нарізати, посолити, поперчити, обваляти в борошні, покласти в розігріту олію і обсмажити з двох боків.

3До риби додати нарізану цибулю, очищені та нарізані помідори. Суміш посолити, поперчити, до неї додати вино, листочки базиліку, тушкувати 15‑20 хвилин.

4Гриби вимити, очистити, нарізати та потушкувати в частині олії до повної готовності.

5Рибу подати в червоному маринаді, зверху покласти готові гриби.

Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу

00:00