Філе яловичини,, шпиговане часником і тушковане у вині
Філе яловичини,, шпиговане часником і тушковане у вині

Яловичина, шпигована часником і тушкована у вині / Філе яловичини у вині

      

17 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки
Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Яловичина - 1 кг вирізки

Вино столове (сухе червоне) - 300 г / 0,5 склянки

Часник - за смаком / 6 зубчиків

Сіль

Directions

1Цілісний шматок вирізки нашпигувати часником, посипати сіллю і помістити в розгіріту духовку.

2ВАРІАНТ 1: Через 15 хвилин влити 100 г гарячої води.

3ВАРІАНТ 2: Через 15 хвилин влити підігріте вино.

4Запікати м'ясо до готовності, періодично поливаючи вином і соком, що утворюється при запіканні.

5Подавати філе гарячим цілим шматком або нарізавши скибочками, полити зверху соком, що утворився при запіканні. Гарнір - будь-який для тушкованого м'яса: смажена картопля, мариновані овочі.

00:00