стручкова квасоля
стручкова квасоля

Гарнір зі стручкової квасолі

  ,   

15 Травня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля стручкова

Лавровий лист

Перець - 5 горошин

Сіль

Часник

Directions

1Відібрати цілі стручки зеленого кольору, вимити, відрізати кінчики, нарізати на шматочки довжиною 4‑5 см.

2У киплячу воду покласти лавровий лист, щіпку солі, горошини перцю. Туди ж опустити нарізану стручкову квасолю. Варити 10 хвилин, потім відкинути на друшляк і дати стекти воді.

3Квасолю викласти на сковороду, зверху посипати дрібно нарізаним часником. Тушкувати на маленькому вогні 5‑7 хвилин.

4Подавати в гарячому вигляді.

00:00