Горбуша запечена

    ,

16 Травня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Горбуша - 1 шт.

Сметана - 3 ст. ложки

Зелень кропу

Зелена цибуля

Часник - 3‑4 зубчики

Вино біле - 2 ст. ложки

Directions

1Горбушу вимити, очистити, випатрати, нарізати на порційні шматки товщиною 2,5 см, посолити, поперчити.

2Всі шматочки змастити сметаною, викласти на деко, поставити в розігріту до 180°C духовку, запікати 20 хвилин.

3Нарізану зелень і часник змішати з білим сухим вином, полити рибу сумішшю, поставити в піч на 5 хвилин.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00