Тріска та печериці у шоколадному соусі
Тріска та печериці у шоколадному соусі

Тріска з шоколадом

  ,   

17 Травня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска - 300 г

Вино біле - 4 ст. ложки

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Шоколад - 1 долька

Печериці - 50 г

Борошно - 1 ч. ложка

Кориця - 1 щіпка

Гвоздика - 1 щіпка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Рибу вимити, очистити, вичистити від нутрощів, нарізати на порції.

2Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити в олії з борошном.

3Додати до неї біле вино, залишки олії, тертий шоколад, корицю, гвоздику, томити кілька хвилин, перемішати.

4Залити рибу та гриби і тушкувати на маленькому вогні.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00