195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Хек - 600 г філе
Борошно - 1 ст. ложка
Олія - 3 ст. ложки
Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки
Лимони - 1 шт. (цедра)
Перець болгарський - 1 шт.
Помідори - 1 шт.
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Петрушка + кріп - 1 пучок зелені
Перець чорний мелений
Directions
1ЛИМОННИЙ СОУС: Лимон обшпарити окропом, натерти цілим на тертці, пасерувати в нагрітій олії. До лимону додати нарізаний смужками болгарський перець, порізаний тонкими дольками помідор, продовжити тушкувати ще кілька хвилин на маленькому вогні.
2Рибу очистити, вийняти нутрощі та кістки. Філе розділити на порції, посолити, поперчити, посипати панірувальними сухарями.
3Викласти рибу зверху на тушковані овочі та продовжити тушкувати ще 15 хвилин.