Молочко чайне (чайний кисіль)

  

17 Жовтня, 2016

Энциклопедия чая

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Вершки - 2 склянки

Цукрова пудра - 200 г

Яйця - 3 шт. + 6 жовтків

Чайна заварка міцна - 3 ст. ложки

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Консервовані фрукти - 1 банка

ДЛЯ ЗМАЩУВАННЯ ФОРМИ:

Вершкове масло - 2 ст. ложки

Directions

1Закип'ятити і остудити вершки.

2Яйця та жовтки збити з цукром. Невеликими порціями доливати чай, одночасно збиваючи яєчно-жовткову масу. Потім долити в цю масу вершки і збити міксером.

3Розлити отриману масу в змащені вершковим маслом форми. Круглу спеціальну каструлю на 1/3 наповнити водою, поставити туди форми і на «бані» підігрівати до загустіння маси (приблизно 0,5 години).

4Потім дати їй охолонути. Після цьогo розкласти молочко на блюдо, прикрасити фруктами і додати фруктовий сироп.

00:00