Тріска з квасолею

      

22 Травня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска - 500 г філе

Квасоля - 1 склянка

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 2‑3 зубчики

Сухарі

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю відварити в підсоленій воді.

2Рибу зварити окремо, охолодити та нарізати дрібними шматочками.

3Дрібно нарізану цибулю та розчавлений часник з'єднати з 2 ст. ложками вареної квасолі та тушкувати все разом.

4Покласти в сковороду шматочки риби, посолити, поперчити і витримати на середньому вогні 10‑15 хвилин.

5Рибу подавати до столу, посипавши крихтами сухарів.

00:00