155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Курка - 400 г філе
Цибуля - 2 шт.
Картопля - 2‑3 шт.
Морква - 1‑2 шт.
Сода - на кінчику ножа
Лимон - 1 ч. ложка соку
Зелень
Олія для смаження
Сметана або йогурт для подачі
Directions
1Куряче філе нарізати дрібними кубиками або смужками - чим дрібніше, тим краще.
2Натерти цибулю, додати в м'ясо та залишити на півгодини.
3Картоплю та моркву натерти на крупній тертці, подрібнити в комбайні або нарізати дрібною соломкою. Все змішати, додати соду, лимонний сік і нарубану зелень, вимішати.
4Смажити з двох боків, як звичайні оладки (олії можна наливати небагато, головне - щоб була розпечена сковорідка).