155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яловичина - 1200 г
Морква - 280 г
Петрушка - 20 г зелені
Цибуля ріпчаста - 30 г
Соус сметанний - 1000 г
Directions
1Відварене м'ясо зачистити від плівки та сполучної тканини, нарізати соломкою.
2Нарізане м'ясо з'єднати з протертою вареною морквою, залити сметанним соусом і кип'ятити на слабкому вогні 5‑10 хвилин під кришкою.
3Подавати бефстроганов разом із соусом і гарніром - вермішеллю або локшиною, овочами або овочевим пюре, відвареною картоплею, картопляним пюре, відвареною капустою, салатом зеленим або з інших овочів, що не містять багато цукру і крохмалю.
Дієта без холестерину для здоров'я судин, дієта при гіпертонії