2Масло змішати з цукром і розтопити на водяній бані. Масляну суміш збити до посвітлення і по одному ввести яйця. Швидко перемішати суміш з борошном за допомогою ложки.
3Тісто розділити на дві рівні частини - одну змішати з ваніліном, іншу з какао.
4У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом двох видів з кондитерського мішечка але лише на 3/4.
5Випікати мафіни в розігрітій до 200°С духовці 20‑25 хвилин.
Вийняти з формочок та остудити на решітці або перевернутому ситі.
6Готовий крем розділити на дві частини. В одну додати какао та шоколадний сироп і добре збити.
7На остиглі мафіни відсадити пишні кремові волани з білого та шоколадного крему. Прикрасити шоколадом.