Капуста тушкована з м’ясом і грибами
страви з грибів, страви з м'яса
2 Червня, 2018
Fresco №1 2013–2014 Листопад
- Cook: 1 hr 30 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Свинина - 125 г грудинки + 500 г нежирного м’яса
Цибуля - 2 шт.
Ковбаски мисливські - 125 г
Гриби (печериці й гливи) - 125 г
Томатна паста - 1 ст. ложка
Часник - 1–2 зубчики
Кмин - 2 ч. ложки
Паприка солодка - 1 ст. ложка
Лавровий лист - 1 шт.
Майоран сухий - 2 ч. ложки
Бульйон - 500 мл
Сіль
Перець чорний
Directions
1Грудинку порізати маленькими кубиками. М’ясо нарізати великими кубиками.
2Обсмажити в каструлі грудинку, щоб витопився жир. Додати м’ясо і смажити з усіх боків до рум’яного кольору.
3Цибулю почистити і грубо посікти. Пошаткувати капусту і порізати кільцями ковбаски. У каструлю з м’ясом додати цибулю, ковбаски, капусту, кмин та паприку. Готувати все разом кілька хвилин, постійно помішуючи.
4Гриби почистити і порізати надвоє або начетверо залежно від розміру. Покласти у каструлю гриби, додати томатну пасту і товчений часник.
5Залити все бульйоном, приправити майораном, накрити кришкою і варити на середньому вогні 60 хвилин, перемішуючи час від часу. Приправити сіллю і свіжозмеленим перцем.
6Подавати гарячим з житнім хлібом.