Гарнір зі стручкової квасолі з овочами та грибами
Гарнір зі стручкової квасолі з овочами та грибами

Гарнір зі стручкової квасолі з овочами та грибами

  , ,   ,

3 Червня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля стручкова свіжа або заморожена - 400 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт. середня

Помідори свіжі або заморожені - 1 шт.

Печериці морожені - 400 г

Часник - 2 зубчики

Томатна паста або кетчуп - 1 ст. ложка

Цукор - 0,5 ч. ложки або за смаком

Оцет - 0,5 ч. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Обдати окропом помідори та зняти шкірку, подрібнити і додати до цибулі з морквою, перемішати.

2Гриби нарізати пластинами, додати до овочів. Тушкувати разом 5‑7 хвилин.

3Стручкову квасолю не розморожувати, а відразу з морозилки покласти в сковороду, перемішати і тушкувати ще 7‑10 хвилин.

4Посолити, поперчити за смаком і готувати ще 10‑12 хвилин.

5Потім додати томат або кетчуп за смаком, цукор і столовий оцет.

6Як тільки рідина випарується, додати дрібно нарізаний або пропущений через прес часник, перемішати і вимкнути вогонь.

7Можна подавати відразу, але якщо страва трохи постоїть, то стане ароматнішою.

00:00