оладки
оладки

Оладки карнавальні

  

18 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Цукор - 100 г

Сіль — 1 щіпка

Мигдаль гіркий - 3 шт.

Борошно - 250 г

Маргарин - 25 г

Вуглекислий амоній - 6-8 г

Коньяк або ром - 1 ст. ложка

Жир для випічки

Цукрова пудра

Directions

1Яйця, цукор і сіль збити до утворення стійкої піни, підмішати розтертий мигдаль, просіяне борошно, охолоджений розтоплений маргарин і розчинений в коньяку (або ромі) вуглекислий амоній.

2Розкачати тісто в пласт товщиною приблизно 1 см і вирізати чаркою коржі.

3Випікати до золотисто-коричневої скоринки, дати жиру стекти і після цього посипати цукровою пудрою.

00:00