Яблука фаршировані сиром (творогом) з манкою та сухофруктами десерти духовка, здорове харчування 4 Червня, 2018 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Ingredients Яблука - 5 шт. Сухофрукти без кісточок - 20 г Сир (творог) - 50 г Манна крупа - 1 ст. ложка Цукор - 1 ч. ложка Directions 1Сир (творог) ретельно змішати з манною крупою і цукром. 2Сухофрукти промити та замочити в окропі на 15 хвилин. 3Потім сухофрукти дрібно нарізати і змішати з сирною масою. 4У яблук зрізати верхівку й акуратно вирізати серцевину, залишаючи цілісність яблука. 5Порожнину яблука заповнити сирною сумішшю, поставити яблука запікати в розігріту до 150°C духовку на 15 хвилин. 00:00